Vi hjelper kunden med byggeprosjekter fra a til å

16
.
04
.
2021

Gjennom mer enn 50 års erfaring har Innlandet Elementfabrikk hjulpet kunder realisere prosjekter fra a til å, med alt fra håndtegnede skisser til detaljerte arkitekttegninger. Hamar-bedriften tilbyr med andre ord mer enn bare ferdige byggeelementer i høy kvalitet.

- Noe av det viktigste vi kan gi deg som kunde er forutsigbarhet. Derfor strekker vi oss langt for et tett og godt samarbeid, sier fabrikksjef Rune Sveum og forteller at de sammen med kunden alltid finner frem de beste og mest kostnadseffektive løsningene.  

Høy ferdigstillingsgrad

Alle veggelementene fra Innlandet Elementfabrikk leveres komplette med kledning og vinduer. Det benyttes kun nøye utvalgte kvalitetsleverandører, og en rådgiver står klar til å finne den utformingen som er ideell for hvert enkelt prosjekt.  

Hvordan bør man bygge?

Innlandet Elementfabrikk kan levere komplett råbygg for montering til både garasjer, eneboliger og flermannsboliger. Alle løsningene er SINTEF-godkjente.

- Vi kan ta utgangspunkt i både ferdige tegninger og dine egne skisser eller ferdige arkitekttegninger for å produsere ferdig tilpassede elementløsninger, sier Sveum. Å bygge med ferdigelementer kan være like fleksibelt som å plassbygge. - Når du kommer til oss med prosjektet ditt, ser vi på hvordan vi best mulig kan produsere ferdigelementer som vil kunne kutte byggetiden betraktelig. Ofte er det bare små justeringer som skal til, forklarer han.Standard og spesialmål

På fabrikken på Hamar produseres både standard- og spesialløsninger. Alt trenger ikke være planlagt før man tar kontakt, ettersom det finnes mange ulike muligheter, både hva gjelder størrelser og utførelse.

- Vi er eksperter på logistikk, og legger stor stolthet i god planlegging, sier Sveum og fortsetter: - Når du kontakter oss, får du et nøye utarbeidet tilbud basert på en løsning vi gjerne hjelper deg utforme. God veiledning i planleggingsfasen er det som legger grunnlaget for et vellykket prosjekt.

- Vi er din rådgiver når det skal tegnes, planlegges og produseres. Som en kvalifisert sparringspartner finner vi frem til riktig løsning for hvert enkelt hus og blir enige om hver minste detalj før vi setter i gang produksjonen. Med god planlegging og tilpassing kan alt bygges med ferdigelementer, avslutter Rune Sveum fra Innlandet Elementfabrikk på Hamar.

Les mer om vår elementproduksjon

For rådgivning ta kontakt med oss

Aktuelt

Siste nytt fra oss

Kontakt oss

Kontaktskjema

Ønsker du å kontakte oss? Vennligst fyll ut skjemaet nedenfor, så vil vi prøve å besvare din forespørsel så fort som mulig.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.