Gode tips til deg som skal innrede garasje

31
.
03
.
2022

I garasjen oppstår det fort en konflikt mellom å ha plass til bilen og diverse hagemaskiner, dekk, verktøy osv. De færreste kan skryte på seg å ha for mye bodplass – da er det veldig fristende å ta garasjen i bruk.

Se vårt utvalg av garasjer

Utnyttelse av veggplassen i garasjen

Skal du få plass til begge deler må du tenke litt smart. Et viktig stikkord er å utnytte veggplassen maksimalt.

Det finnes mange produkter og løsninger for garasjeinnredning som kan hjelpe deg med å utnytte veggplassen, og her er noen eksempler:

  • Verktøytavler med kroker. De er svært fleksible og du kan utvide med flere tavler ved behov.
  • Skaff deg et vegghengt dekkstativ eller solide kroker du kan henge dekkene på
  • Hageredskaper, sykler osv kan henges på enkeltkroker du skrur fast i veggen. Eller du kan investere i et dedikert system som gir deg fleksibilitet til å flytte på krokene etter sesong og behov.

Bruk hyller, reoler eller skap som garasjeinnredning

I tillegg bør du prøve å få plass til et par hyller, reoler eller skap når du skal innrede garasjen. Her kan du oppbevare ting som ikke lar seg henge på veggen, typisk verktøykofferter, bensinkanner, malingsspann osv.

Skap med dører gir et enhetlig utrykk og et ryddig interiør i garasjen – det kan være noe å tenke på.

Gulvskap med benkeplate

Har du plass til det, kan du for eksempel sette opp en rekke med lave skap og legge en benkeplate oppå. Da har du plutselig også fått deg en arbeidsbenk. Om du ikke har plass til en fast arbeidsbenk finnes det også sammenleggbare arbeidsbenker.

For både hyller, reoler og skap finnes det et stort utvalg av produkter spesifikt ment for garasjeinnredning, men det er også mange som velger å bruke kjøkkeninnredning eller liknende.

Fordelen med å velge spesialprodukter er at de som regel er laget for å tåle mye vekt, mekaniske påkjenninger, samt fukt og søl fra kjemikalier.

Utnytt taket i garasjen

Husk at det også kan være plass å hente under taket. Ved å feste solide kroker eller vinkler høyt på veggen eller i selve taket kan du får eksempel få plass til å oppbevare lange planker, ski osv. Pass bare på at løsningen du velger ikke kommer i konflikt med åpning av garasjeporten.

Se vårt utvalg av garasjer

Aktuelt

Siste nytt fra oss

Kontakt oss

Kontaktskjema

Ønsker du å kontakte oss? Vennligst fyll ut skjemaet nedenfor, så vil vi prøve å besvare din forespørsel så fort som mulig.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.