Garasje på 1, 2, 3

31
.
03
.
2022

Skal du bygge garasje? Med Innlandsgarasjen™ får du en komplett kvalitetsgarasje klar til montering. Og det beste av alt – det er både enkelt og billig.

Innlandet Elementfabrikk på Ilseng har lang erfaring med å bygge ferdigelementer til norske hus og hytter. Nylig lanserte fabrikken sitt egenutviklede garasjekonsept. Innlandsgarasjen™ er et rimelig alternativ der prisen ikke går på bekostning av kvalitet. Med kjente kvalitetsleverandører og lang erfaring med produksjon av ferdigelementer til bolig, tilbyr Innlandet Elementfabrikk fire ulike garasjer der alt er inkludert i totalprisen.


- Når vi oppgir en pris, er det den prisen som blir sluttprisen. Vi ønsker ikke å ha noen skjulte kostnader og jobber derfor alltid mot å lugge bort alle usikkerhetsmomenter, sier Rune Sveum, fabrikksjef på Innlandet Elementfabrikk. Innlandsgarasjen™kommer i fire ulike modeller, Smeby, Disen, Vestby og Odden, med pris helt ned i 126.000,- inkludert mva.


Garasje på inntil 50 kvm er ikke søknadspliktig

For noen år siden gjorde endringer i plan- og bygningsloven det mulig å bygge inntil 50 kvadratmeter på egen tomt uten å måtte søke kommunen på forhånd. Det vil si at du fritt kan sette opp en enkel garasje dersom du oppfyller kriteriene om tomtens utnyttelsesgrad, byggegrense mot sjø og områdets reguleringsplan. Alle modellene av Innlandsgarasjen™ har bruksareal på 43,2 m2 og totalt bebygd areal på 46,9 m2. – Innlandsgarasjen er designet for best mulig utnyttelse slik at man har mulighet til å bygge en garasje på en relativt enkel og rimelig måte.Innlandet Elementfabrikk samarbeider med flere leverandører for å kunne levere et best mulig produkt i en totalpakke hvor alt er inkludert.


Kun anerkjente kvalitetsleverandører

Det er ikke alltid prisen som avgjør hvorvidt et produkt er bra eller ikke. I alle fall ikke når det gjelder Innlandsgarasjen™. Garasjen leveres i ferdige elementer med alt av vinduer, dører, omramming og garasjeport med automatisk portåpner. – Vi bruker kun anerkjente kvalitetsleverandører, som Norgesvinduer, Benders takstein og Harmonie dører og garasjeporter. Garasjene leveres uten isolasjon, men med utlektet vindsperre på veggene. Ønsker man likevel ferdig isolerte veggelementer, kan vi også tilby det. Vi har gode avtaler med Glava® på isolasjon, forklarer Sveum.


Billig, enkelt og god kvalitet på garasjene

Når du bestiller en garasje fra Innlandet Elementfabrikk får du ferdige elementer produsert i et regulert inneklima på fabrikken på Ilseng. Deretter fraktes elementene på lastebil hjem til deg klar for montering. – Dette er så enkelt at far i gata kan sette den opp selv, sier Sveum.


Velger du Innlandsgarasjen™ når du skal bygge ny garasje, sparer du både tid og penger samtidig som du får en god garasje bygget med anerkjente kvalitetsprodukter. – Garasje med ferdigelementer er spesielt gunstig dersom du skal bygge selv. Innlandsgarasjen™ setter du i beste fall opp på bare noen timer i motsetning til plassbygd garasje som fort kan ta lang tid. Spesielt om du skal gjøre det selv, kan det raskt gå mange ettermiddager og kvelder før du er i mål, avslutter tidligere tømrer og fabrikksjef ved Innlandet Elementfabrikk på Ilseng, Rune Sveum.


INNLANDSGARASJEN™ er et konsept bestående av moduler fra vår egen fabrikk i tillegg til kvalitetskomponenter fra utvalgte leverandører. Garasjen er ikke søknadspliktig. Vi tilbyr fire garasjemodeller: Smeby, Disen, Vestby og Odden, les mer

Aktuelt

Siste nytt fra oss

Kontakt oss

Kontaktskjema

Ønsker du å kontakte oss? Vennligst fyll ut skjemaet nedenfor, så vil vi prøve å besvare din forespørsel så fort som mulig.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.