Hva gjør vi?

Vi produserer byggelementer mens tomten opparbeides og grunnmuren settes opp. Selve produksjonen skjer i et regulert inneklima og under streng kvalitetskontroll i vår egen fabrikk 
på Ilseng utenfor Hamar.

Hva gjør vi?

Innlandet Elementfabrikk har i over 50 år levert elementer til bygg over hele landet. Vi kan levere et komplett råbygg for montering, og tilbyr mange ulike typer ferdigelementer til både eneboliger og flermannsboliger. Alle våre produkter er SINTEF-godkjente løsninger bygget med materialer fra kjente leverandører.

​Selve produksjonen skjer i et regulert inneklima og under streng kvalitetskontroll i vår egen fabrikk. Vi har kontroll på hele produksjonslinjen, alt fra oppbevaring av materialer før bruk frem til ferdig element. Elementene transporteres til byggeplassen sammen med øvrige byggevarer, godt emballert og beskyttet mot fukt og støv. Byggemetoden sikrer en rask tetting av huset og rask fremdrift på byggeplassen.

Kontakt oss

Kontaktskjema

Ønsker du å kontakte oss? Vennligst fyll ut skjemaet nedenfor, så vil vi prøve å besvare din forespørsel så fort som mulig.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.