Garasje på 1, 2, 3

Innlandsgarasjen™ er en komplett garasje med ferdigelementer fra vår egen fabrikk på Ilseng. Elementene bygges med kvalitetskomponenter fra leverandører som Norgesvinduet, Benders og Harmonie.

Om oss

Våre garasjer

Innlandsgarasjen ™ er en komplett garasje med ferdigelementer fra vår egen fabrikk på Ilseng. Elementene bygges med kvalitetskomponenter fra leverandører som Norgesvinduet, Benders og Harmonie.

Innlandsgarasjen kommer i fire ulike modeller, alle på like under 50 m2 i bebygd areal: Smeby, Disen, Vestby og Odden.

Innlandsgarasjen™ leveres i ferdige elementer med:

  • Vinduer
  • Dører
  • Listing til vindu, port, dør og hjørner
  • Garasjeport med automatisk portåpner
  • Veggene leveres med utlektet vindsperre

Vi bruker kun anerkjente kvalitetsleverandører, som Norgesvindu, Benders takstein og Haramonie dører og garasjeporter. Garasjene leveres uten isolasjon med utlektet vindsperre på veggene, slik at du selv kan isolere ved behov: Vi kan også levere med Glava® isolasjon på bestilling.

De ferdige elementene produseres i regulert inneklima på fabrikken vår før de fraktes på lastebil hjem til deg for montering. Garasjen anbefales montert på 25 cm høy støpt ringmur, eller ringmur av Leca murblokker.

Rimelig, enkelt og god kvalitet

Velger du Innlandsgarasjen™ når du skal bygge ny garasje, sparer du både tid og penger samtidig som du får en god garasje bygget med anerkjente kvalitetsprodukter. Innlandsgarasjen™ settes raskt opp på bare noen timer og sparer deg for både tid og penger uten å gå på bekostning av kvalitet. Se her for å finne din nye garasje.

Spesifikasjon - Grunnmur

Forvaltning, drift og vedlikehold (FDV) - utvendig kledning

Forvaltning, drift og vedlikehold (FDV) - Benders betongtakstein

Spesifikasjon - INNLANDSGARASJEN™

Kontakt oss

Kontaktskjema

Ønsker du å kontakte oss? Vennligst fyll ut skjemaet nedenfor, så vil vi prøve å besvare din forespørsel så fort som mulig.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.