Åpenhetsloven

Åpenhetsloven skal fremme virksomheters respekt for grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold i forbindelse med produksjon av varer og levering av tjenester, og sikre allmennheten tilgang til informasjon om hvordan virksomheter håndterer negative konsekvenser for grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold.
Vårt arbeid med menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold er forankret i styret og ledelsen ved deres eierskap til styringsdokumentene som beskriver disse kravene.
Vi ønsker å bidra til respekt for grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold blant annet via tiltak som å nedfelle krav til oss selv, leverandører og underentreprenører i våre etiske retningslinjer, innkjøpsrutiner og kontrakter.
Vi skal foreta aktsomhetsvurderinger av våre leverandører og samarbeidspartnere ut fra en risikovurdering av hvilke risikoutsatte bransjer de er en del av.
Ønsker du nærmere informasjon om vårt arbeid med åpenhetsloven kan du sende en forespørsel til
firmapost@hedalm-anebyhus.no. Merk gjerne emnefeltet med «Åpenhetsloven».
Vi vil svare på henvendelsen så fort som mulig og vanligvis senest innen 3 uker. Vi kan ikke gi ut informasjon som er taushetsbelagt.
Ønsker du å lese redegjørelsen for aktsomhetsvurderingene i henhold til åpenhetsloven, kan du
klikke her.

Kontakt oss

Kontaktskjema

Ønsker du å kontakte oss? Vennligst fyll ut skjemaet nedenfor, så vil vi prøve å besvare din forespørsel så fort som mulig.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.