Høy kvalitet i takt med utviklingen

Innlandet Elementfabrikk har i over 50 år levert elementer til boliger over hele landet. Gjennom denne perioden har mye endret seg både når det gjelder boligenes størrelse, form og innhold, samtidig har kravet til kvalitet og leveringssikkerhet stadig blitt høyere. Den beste garantien for å opprettholde og videreutvikle god kvalitet er årelangt og grundig arbeid med kunder over hele landet.

Effektiv og regulert produksjon

Med en egen produksjon der elementer produseres innendørs, er Innlandet Elementfabrikk sikret kvalitetsmessige fordeler.

Fabrikkproduksjonen legger dessuten forholdene til rette for en rask fremdrift på byggeplassen. Selve produksjonen skjer i et regulert inneklima og under streng kvalitetskontroll i vår egen fabrikk.​

Til slutt transporteres veggene til byggeplassen sammen med øvrige byggevarer, godt emballert og beskyttet mot fukt og støv. Byggemetoden sikrer en rask tetting av huset og dermed et ”friskt bygg” gjennom hele byggeprosessen.

Våre ansatte

Vi er stolte av å ha et dyktig og engasjert team, og håper du vil bli litt bedre kjent med oss her.

Våre ansatte

Vår historie

I over 50 år har vi levert byggelementer av høy kvalitet rundt om i hele landet.

Vår historie

Kontakt oss

Kontaktskjema

Ønsker du å kontakte oss? Vennligst fyll ut skjemaet nedenfor, så vil vi prøve å besvare din forespørsel så fort som mulig.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.