Hytte montert på 3 timer

31
.
03
.
2022

Innlandet Elementfabrikk har i over 50 år levert byggelementer til alle typer boliger over hele landet. En av kundene er Øystein Østli på Løten.

"Vi er en liten utbygger og for oss er det viktig å få bygget fort opp, det er mindre resurskrevende å bruke elementer og det kan håndteres av et mindre snekkerlag. Byggetiden blir vesentlig forkortet og bygget kommer tidlig under tak, og det er ikke minst besparende spesielt om du har mange bygg under oppføring samtidig. Jeg har samarbeidet med Innlandet i ca fire år og de har levert elementer til både hytter og flermannsboliger som vi har satt opp", sier Øystein Østli i Østli Eiendom.

Rask montering med byggelementer

På Budor ble det levert veggelementer til en hytte på ca 100 kvm. Elementene ble levert ferdig innpakket i plast og montert rett på grunnmur. Alle vegger, ferdig isolert med vinduer, ble montert på ca. 3 timer. Elementene ble montert 18. juni og Østli estimerer at hytta vil være klar for overtakelse til høstferien i starten av oktober.På en vanlig enebolig kan vegger og tak være på i løpet av en uke, noe som gjør bygget mye mindre utsatt for vær og vind, og dermed forkorter tørketiden til bygget. Alt materiell som skal benyttes i byggingen må lagres og ligge klart på byggeplassen, men med ferdig elementer unngår man mye av det. I tillegg blir det mye mindre søppel og avkapp.

"Samarbeidet med Innlandet Elementfabrikk fungerer godt. De er fleksible og leverer høy kvaliteten. Vi kan levere tegninger til Innlandet og de kommer med forslag på elementer og tilpasninger på tegningene slik at byggingen blir mest mulig effektiv" sier Øystein Østli.

Ønsker du å vite mer ta kontakt med Fabrikksjef Rune Sveum på e-post rune.sveum@innef.no eller telefon +47 954 19 893

Aktuelt

Siste nytt fra oss

Kontakt oss

Kontaktskjema

Ønsker du å kontakte oss? Vennligst fyll ut skjemaet nedenfor, så vil vi prøve å besvare din forespørsel så fort som mulig.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.