Sjekk alle våre elementer

30
.
04
.
2020

I takt med utviklingen i byggeteknikker og evnen til å utnytte teknologien på nye måter, har mange stiftet bekjentskap med det litt kryptiske begrepet elementhus. Det betyr ganske enkelt et vanlig bolighus som er bygget med prefabrikkerte elementer. Altså lages vegg-, gulv- og takelementer på en fabrikk og kjøres ut til byggeplassen for å monteres sammen der.

Men det bygges tross alt ikke så mange boliger hvert år at en elementfabrikk kan fylle alle dagene i året utelukkende til produksjon av elementer til bolighus. Derfor lager vi hos Innlandet Elementfabrikk også ganske mange andre elementprodukter.


Garasjeelementer

Noen av dem likner til forveksling på boligelementer – for eksempel garasjelementene. Her leverer vi komplette elementer til en hel garasje. Så om du får støpt betongplata, går det ikke lange tiden før garasjen er ferdig og bilen kan flytte inn. Faktisk har vi vår egen kolleksjon av Innlandet-garasjer i ulike størrelser og utforminger.
Fasadeelementer

Vi produserer dessuten fasadelementer/innfellingselementer. Det vil si elementer som kan brukes i forbindelse med rehabilitering eller nybygg på større boligblokker, næringseiendommer, skoler osv. Med våre fasadeelementer får bygget en fasade av tre på en enkel måte. Elementene kan enten felles inn i en bærekonstruksjon av betong og stål eller festes på utsiden.

Andre ting som inngår i vår elementproduksjon er eksempelvis:

  • Støyskjermer til motorveier og andre bilveier
  • Innvendige delingsvegger, samt lyd- og brannelementer
  • Gavler og takstoler
  • Limtre og stål til bærende konstruksjoner
  • Felles for all produksjon er at den foregår under kontrollerte temperatur- og fuktforhold på fabrikken vår. Vi har også strenge kvalitetssikringsrutiner som sikrer et best mulig sluttresultat.
  • Uansett hva slags elementer du skal ha, følger det også med en rekke andre fordeler når ferdiggraden går opp:
  • Byggeprosjektet blir raskere ferdig – hus og garasjer blir tett på noen få dager
  • Høyere effektivitet gir en lavere totalpris
  • Vær og vind påvirker byggeprosjektet i liten grad

Aktuelt

Siste nytt fra oss

Kontakt oss

Kontaktskjema

Ønsker du å kontakte oss? Vennligst fyll ut skjemaet nedenfor, så vil vi prøve å besvare din forespørsel så fort som mulig.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.